Kispál Sándor Bútorasztalos Mester
             Üdvözlöm önt, weboldalam látogatói között.

 Bútor összeszerelés


Célunk, a bútorok szakszerű összeszerelése és beépítése.


Az egyik legizgalmasabb dolog, amikor, egy teljesen új bútort vásárlunk, lakásba. Milyen érdekes, járni a boltokat, és kiválasztani a megálmodott bútort. A végén azzal az óhajjal, megvásárolja, hogy egy adott helyszínen a ház megfelelő tartozéka lesz. Aztán, amikor megérkezik az otthonba, az új bútor, hirtelen rájönnek, hogy az új bútordarab, ezekkel a rettegett szavakkal jön meg: "összeszerelés szükséges".


Ez nem egy traumatikus helyzet, mindig lehet az örömteli esemény egy új bútor érkezése. Bútor összeszerelés, egy egyszerű munkafolyamat, amelyet az asztalos szakemberek mindennap végeznek.
Önnek ne okozzon problémát, amikor, egy szakembert kell hívni a szekrény összerakásához, mert a mai korszerű szállítási technológiák miatt, így alakult ki. A logisztika elvei szerint, sokat spórolnak a bútorgyártók, kereskedők, szállítók, ezért a bútor sokkal olcsóbb. Tehát a bútorhoz hozzátartozik az összeszerelés, szállítás ára is. Így teljes a vételár.


Az idő vált értékes árucikké, a mi gyors mai világunkban. Fontolja meg, hogy ha úgy dönt, hogy bútorok vesz magának, meg lehet spórolni egyes műveletek árát. Sok minden van, amit ön is el tud végezni, érezve közben az "én is el tudom végezni a szakmunkát" büszke érzését, azonban érdemes előtte átgondolni, hogy van-e rá elég ideje.


Ha ön lapraszerelt bútort kapott, és nem akar időt pazarolni, rá,

vagy csak nincs ideje összeszerelni, akkor jó helyen jár. Segítek megoldani problémáját! Szakszerűen összeszerelem bútorát. Üzenjen, és ingyenes árajánlatot adok bármilyen lakberendezési tárgy összeszerelésére, beépítésére.

Nemcsak az egyedi gyártású bútorok elkészítésében, de a gyárilag kész termékek összeszerelésénél is hasznos segítség egy hozzáértő asztalos, aki ért a vasalatokhoz, a szakszerű előkészítéshez, vagy az éppen hibás, vagy megrongálódott elemek javításához.
 


Kérem, hívjon bizalommal.