Kispál Sándor Bútorasztalos Mester
             Üdvözlöm önt, weboldalam látogatói között.

Jogi nyilatkozat


Tájékoztatjuk Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal, az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

Tartalmi, Szellemi alkotásokra vonatkozó rendelkezések:

A www.butorasztalos-restaurator.hu webhelyén található tartalom eltérő megjelölés hiányában a Kispál Sándor Bútorasztalos Mester kizárólagos szellemi tulajdonát képezi. A webhely, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete az 1999. évi LXXVI. törvény szerint teljes körű szerzői jogvédelem alá esik.

A web oldalak bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva.Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag Kispál Sándor jogosult.

Tilos a lapok bárminemű feldolgozása és értékesítése (online, vagy nyomtatott formában, is) a Kispál Sándor Bútorasztalos Mester előzetes, írásos hozzájárulása nélkül.

A webhely egyes tartalmi részei kizárólag saját felhasználás céljából a menthetőek, vagy kinyomtathatóak. Ebben az esetben is tilos weboldal így többszörözött részének a tovább használata, terjesztése, fénymásolása, átvétele, letölthetővé tétele, adatbázisban történő tárolása, a tartalom kereskedelmi forgalomba történő hozatala.

Jogosulatlan vagy a felhasználási jogosultság keretein túlmenő felhasználások esetén, a Kispál Sándor Bútorasztalos Mester jogi képviselője, jogosult a jogsérelem jellegének megfelelő eljárást megindítani.

A web oldalról értesüléseket saját weblapra átvenni kizárólag a web oldalra való hivatkozással lehet.

A hivatkozás formája: „forrás: www.butorasztalos-restaurator.hu


Felelősségi kérdések:

A web oldalon megjelenő információk esetleges valótlanságából, pontatlanságából eredő károkért a Kispál Sándor Bútorasztalos Mester mindennemű felelősségét kizárja.

Figyelem egyes információk régi kiadású Bútor Asztalos könyvekből valók. Egyes információk korszerűtlenek, hibásak lehetnek. Kizárólag, bútorasztalos alapismeretekkel rendelkezőknek ajánlom, információbővítés céljára. A kísérletező kedvű kollégák továbbfejleszthetik, amire elődeink jutottak (zárójelben említem meg, hogy más országokban, a régi technológiákat nem felejtették el, hanem megőrizték, sőt továbbfejlesztették).

Más webhelyekre mutató hivatkozások
Webhelyünk tartalmazhat harmadik felek webhelyeire mutató hivatkozásokat. Ezek a hivatkozások kizárólag az Ön kényelmét szolgálják. Az ilyen webhelyekre mutató hivatkozásokkal nem hozunk létre harmadik felek webhelyeit, nem állunk velük kapcsolatban, illetve nem szponzorálunk ilyen webhelyeket. A hivatkozások Webhelyünkön belüli elhelyezése nem jelent semmilyen támogatást, garanciát, garanciát vagy ajánlást az ilyen harmadik felek webhelyeire vonatkozóan.

Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Kispál Sándor Bútorasztalos Mester akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Kispál Sándor Bútorasztalos Mester semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

Kispál Sándor Bútorasztalos Mester fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A Kispál Sándor Bútorasztalos Mester nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

Adatvédelmi nyilatkozat

Személyes adatok gyűjtése:
A személyes adatok felhasználása:
Az adatok, csak a válaszüzenet céljából kerülnek felhasználásra.

Az ajánlatkérő E- mail-ek, a kapcsolat felvételi űrlap, és a telefonos megkeresések adatait, a Kispál Sándor Bútorasztalos Mester nem gyűjti.

A személyes adatok megosztása:
A személyes adatokat nem fogjuk az Ön hozzájárulása nélkül másokkal közölni. Kötelezettséget vállalunk az adatok titkosságának megőrzésére.

Adatbiztonság:

Cégünk a személyes adatokat saját, és bérelt szervererein tárolja, amelyek 24 órás személyi őrzéssel védettek, és a magyarországi internet gerinchálózaton találhatóak

Weblap látogatottsági statisztika:
Mint minden webhely tulajdonos, mi is figyelemmel követjük, hogy a látogatóink, mely oldalakat látogatnak.
A statisztikai célú adatok gyűjtése, a Google Analytics segítségével történik.
A látogatás időpontja, valamint a böngésző és operációs rendszer típusának felvétele és tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál. A megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használjuk. A statisztikai célú adatokat, mi is a google szerverén tároljuk.

A látogatókra vonatkozó valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezelünk, azokat kizárólag a szolgáltatásai fejlesztéséhez, a hirdetési felületek értékesítéséhez és saját kutatás, statisztika készítéséhez használjuk fel. Az ezekről készült kimutatások publikálása csak olyan formában történik, amely nem alkalmas az egyes felhasználók egyedi beazonosítására.

Kapcsolatfelvétel:

Kispál Sándor Bútorasztalos Mester (Pímabútor Faipari Vállalkozás) örömmel fogadja az észrevételeket jelen adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatban. Ha kérdései vannak e nyilatkozattal kapcsolatban, vagy úgy érzi, hogy nem tartottuk be az előírásokat, forduljon hozzánk az űrlap segítségével. Ha technikai jellegű vagy általános támogatással kapcsolatos kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a következő elérhetőségek valamelyikén:

E-mail cím: info@primabutor.hu

Érvényesség:
Ezen Adatkezelési nyilatkozatot utoljára 2016-03-10-én lett módosítva, és azonnal hatályba lépett.
Érvényes visszavonásig.