Kispál Sándor Bútorasztalos Mester
             Üdvözlöm önt, weboldalam látogatói között.

Bútorösszeszerelés


Áraink: >>>Lapraszerelt bútorok összeszerelése.


Egy funérlapból álló szekrény is lehet szép, csak megfelelő módon kell összeszerelni. Csak az a kérdés, hogyan lehet, a lapokban álló bútoralkatrészekből gyorsan, jó minőségű bútort összeszerelni? Sokszor a leírás nem elég, vagy éppen nem úgy működik, mint azt szeretnénk. Ilyenkor hasznos egy értő ember munkája, amely ugyan többlet költséget eredményez, de amely többlet-költség azután megtérül a megrendelőnek.
Vállaljuk lapra szerelten kapható bútorok, és mindenféle egyéb bútor összeszerelését, beépítését. Az összes hazai, és külföldi, kereskedelmi forgalomba lévő lapra szerelt-, és félkész-, bútorok szakszerű összeszerelését. Keressen meg, küldjön e-mailt, vagy telefonáljon  hogy mielőbb élvezhesse újonnan vásárolt bútorát!
Konyhabútor összeállítását, mosogatók, konyhai gépek beszerelését, telepítését (pultba bevágását), felsőszekrények felrögzítését bármilyen felületre.
Gardróbszekrények beszerelését, tolóajtók beállítását, esetleges áthelyezését. Egyes elemek átalakítását. Elhasználódott vasalatok cseréjét.

Bútorszerelés olcsón Budapesten.


mai bútorüzletekben a legtöbb bútor, lap alkatrészekben, dobozolva lapraszerelt állapotban kerül értékesítésre. Az árak nem tartalmazzák, a szállítás és összeszerelés költségét. Így az áruházak megspórolnak sok élőmunkát, tehát a bútornak ennyivel olcsóbbnak kell lenni. Az összeállítás ilyen esetekben a vevő feladata, viszont, nem mindenki tud bútort összeállítani.

 A mai modern bútorok összeszerelése egyre bonyolultabb dolog, egy gyakorlottabb barkácsolónak is el kell gondolkodnia, hogy az egyformának tűnő csavarok közül, vajon melyik hova való. Az otthoni bútorszerelés sokszor több napig is eltarthat, a szakember segítségével a szerelésre szánt időt lerövidíthetjük, sok idegeskedést és bosszúságot megspórolva. Egy rossz helyre rakott csavar, vagy hiányzó tipli, megkeseríti a munkát és a készbútor látványa, vagy a stabilitása szenved csorbát.
Ezért azt javaslom, hogy aki tökéletes bútort akar, a minden esetben bútorasztalos szakemberrel szereltesse össze az új szekrényét. Sok stressztől megkíméli magát az ember, akkor, ha a bútorszerelés műveleteit hozzáértő szakemberre bízza. A bútor árához képest elenyészők a szerelés költségei, ajánlatos bútorvásárláskor, a szerelés árát is bekalkulálni a vásárlás összegébe. Specializálódott világunkban érdemes, a feladatra szakosodott bútorasztalost hívni.

A lapra szerelt bútor előnyei:


■    A szállítás könnyen megoldható.
■    Minden ajtón befér. 
■    A szállítási sérülések minimálisra csökkenthetők.
■    Költözésnél szétszedhető, bárhova szállítható.
■    Kedvező árak.
■    A gyártási határidő nem csúszik, mert raktárról szállítják.
■    Egyes áruházak azonnal kicserélik a hibás elemeket.
■    A bútorelemek bővíthetők, hisz bármikor lehet rendelni.

Konyhabútorok összeszerelése, beépítése.


A konyhai szekrények speciálisak a többi bútorhoz képest.
Először össze kell szerelni a szekrénytesteket (korpuszokat), utána a munkapultot kell összeilleszteni, vízellen-szigetleni. A konyhai gépeket is be kell szerelni, telepíteni, a munkapultba is be kell vágni a mosogatót, és a többi gépet.
Ideális esetben a konyhaszekrénysor megrendelése előtt megtervezik az épületgépészeti kiállásokat, azonban nem mindig van így. Például, amikor a mosogatógép mögé szereltetik a vízszerelővel a vízcsatlakozást, vagy a felsővilágításnak elfelejtik az elektromos kiállást.
Az elektromos, a gáz, a víz bekötéseket a megfelelő márka szerinti, ajánlott szakemberrel kell végeztetni, mert egyébként megszűnik a garancia.

A bútorszerelés nettó irányárai:


 Az árak nettó rezsi díjak, melyek tartalmazzák a szerszámok helyszínre szállításának költségét is. Külön kiszállási díj, jelenleg nincs.A megvásárolt, bútor bruttó árának: 10 %-a  minimum: 10.000 Ft
A konyhabútor esetén a bruttó árának (mosogató, és főzőlap bevágással, a fényléc, párkányléc, és a munkalap-fal közötti vízzáró lécek felszerelésével.) 10-15 %-a  minimum 30e Ft
Csavarok Tiplik a komplett konyhabútor szereléshez 3000Ft
Szobabútor, étkező, gyermekbútor, beépített szekrény. A bútor értékének: 10%-a    minimum:10.000 Ft
Meglévő bútorok szét-és összeszerelése óradíjban történik! Óradíj: 2000 Ft/óra.
Meglévő bútorok szét-és összeszerelése óradíjban történik!
Konyhák esetében:
Óradíj: 2500 Ft/óra

Bútorösszeszerelés gyorsan, jól, olcsón.


Tudom, van olyan bútorvásárló, aki direkt azért vesz összeszerelhető bútort, mert szeret barkácsolni, és ez még ki is kapcsolja, ezért adok néhány tanácsot. Saját tapasztalatból tudom, hogy milyen jó érzés, amikor elkészült egy lakberendezési műtárgy a bútor. Akinek van ideje, műszaki érzéke, jó a térlátása (fejben 3D-ben forgatni a tárgyakat), egyedül is nekifoghat a bútor szereléséhez.
Javaslom mindenkinek, hogy amikor olyan bútort vesz, amit össze kell rakni, vagy be kell építeni, mindig kérjen tanácsot szakembertől, aki ismeri az összes technológiát, és ki tudja választani a megfelelő, szükséges segédanyagokat is és nem utolsó sorban rendelkezik a szükséges gépekkel, szerszámokkal.
A szakszerű szereléssel, és szerszámokkal megelőzhetőek a bútoralkatrészek sérülései.
A gyárilag alul méretezett elemeket a szakember már az összeszerelésnél megerősíti.

Szakterületeink közé tartozik, a lapra szerelt bútorok összeszerelése, és beépítése.


 IKEA, KIKA, RETZ, MÖBELIX, JYSK, DOMUS, PRAKTIKER, M5 MARKET,) mint például:. Ha a bútorok mérete nem megfelelő, akkor kisebbre tudjuk szabni, a megbeszélt alkatrészeket.