Kispál Sándor Bútorasztalos Mester
             Üdvözlöm önt, weboldalam látogatói között.

Gardrób


A mai kornak megfelelő korszerű tárolóeszköz a gardróbszekrény.


 Célszerű azonban külön szobában elhelyezni a ruhákat, és cipőket. A tárolás csúcstechnikája a gardróbszoba amely, nagyon praktikus, és célszerű tárlóhely. Természetesen, csak akkor, ha megfelelően van tervezve, és kivitelezve. A könnyed járású tolóajtók nem veszik el a teret a szobából.

 Vállalom gardróbszekrények tervezését, gyártását, beszerelését. Vállalom tolóajtók beszerelését, gyártását. Én a legjobb ár értékarányú AGF tolóajtókat építem be. Szükség szerint, biztonsági tükrös toló ajtókat is beépítek.

Történet:

 Kezdetben vala a láda, mely emberek ruháit tárolta. Később egyes ládákat oldalra fordítottak, a tetőt így most már ajtónak nevezték. Szekrénynek nevezzük, ezt a műalkotást, melyben nem kell egymás tetejére, és annak a tetejére pakolni a ruhákat, hanem egymástól elválasztott polcokra lehet elhelyezni dolgainkat Ám a fejlődés nem állt meg egyes szekrények polcaira ládákat tettek, amit így ki lehetett húzni a szekrényből. Hamarosan megszületett a komód, amely rengeteg ruhát, ágyneműt képes magában tárolni szép rendben.

A fejlődés azonban nem állt meg!

Korszerű megoldás napjainkban az ember teljes ruhatárának az elhelyezésére a Gardrób.


A tolóajtók nem vesznek el helyet a szobából, és gyönyörűen néz ki egy, a padlótól a plafonig érő ajtó, vagy tükör, a beépített szekrényhez. Különféle színű bútorlapokkal készülhetnek. Az alsó görgős kivitelű ajtók a súlyukat átadják a padlónak, így mindenhova biztonságosan beépíthetők (nem szakadnak le).
A mennyezet vízszintestől való kisebb eltérése, és az oldalfal függőleges dőlése, nem befolyásolja a rendszer működését. Az oldalléc kiképzése biztosítja, hogy külön fogantyúra nincs szükség, erős szerkezete következtében az ajtókat az oldallécnél fogva lehet elhúzni. Az ajtók méretét a beépített szekrény szabad nyílásméretéhez lehet igazítani.